Mr India

Mr India serverar dagens lunch.  Här hittar du information om och hur tidigare besökare upplevde Mr India.

Mr India

Storgatan 3, 434 30 Kungsbacka

Tel: 0300-100 12

Indiskt

Erbjuder: Servering, Take-Away

Denna restaurang har ännu ej blivit betygsatt. Skriv gärna en egen recension!

Dagens lunch - Mr India

Att äta dagens lunch på Mr India i Kungsbacka är en smakupplevelse utöver det vanliga. Denna populära restaurang erbjuder en varierad och läcker lunchmeny som tilltalar både köttälskare och vegetarianer. Här kan du förvänta dig en kulinarisk resa till Indien, med autentiska smaker och vällagade rätter.

När du kliver in på Mr India möts du av en mysig atmosfär och vänlig personal som är redo att servera dig en fantastisk måltid. Dagens lunchmeny består oftast av olika curryrätter, tandoorigrillat kött eller vegetariska alternativ som paneer eller grönsakscurry. Det finns också alltid ett urval av sallader, raita, naanbröd och ris för att komplettera din måltid.

Det som verkligen utmärker Mr India är deras kärlek till autentiska indiska smaker och färska råvaror. Du kan förvänta dig kryddstarka och smakrika rätter som tillagas med omsorg och kärlek av erfarna kockar. Och det bästa av allt är att priset för dagens lunch på Mr India oftast är mycket rimligt, vilket gör det till ett utmärkt val för både affärsluncher och trevliga måltider med vänner och familj.

Så om du är sugen på att utforska indisk matkultur och njuta av en smakfull lunch i Kungsbacka, är Mr India definitivt värt ett besök. Oavsett om du är en erfaren indisk matälskare eller nybörjare, kommer du att uppskatta den autentiska smakupplevelsen som restaurangen erbjuder. Ta chansen att prova något nytt och njut av dagens lunch på Mr India. Det kommer säkert att bli en kulinarisk resa som du sent kommer att glömma.

ANNONSER ▼

© 2012-2024 MARTIN IVARSON

Detta är en oberoende sajt.
Alla varumärken tillhör respektive ägare

Reservation för eventuella felskrivningar,
ändrade uppgifter och prisändringar.​
matbloggar.nu